9.1
4.5/5

Toebehoren voor Dibond platen

Bij het werken met Dibond platen is het belangrijk om de juiste toebehoren te gebruiken voor een stevige installatie en optimale resultaten. In dit blogartikel laten we je kennismaken met essentiële toebehoren, zoals schroeven, tape en lijm, die speciaal zijn ontworpen voor Dibond platen. We bespreken hun eigenschappen en hoe je ze kunt gebruiken om het meeste uit je Dibond projecten te halen. Bekijk ook onze webshop waar je deze producten kunt vinden.

1. Schroeven

  • Schroeven zijn een veelgebruikte bevestigingsmethode voor Dibond platen. Ze bieden stabiliteit en stevigheid.
  • Kies voor roestvrijstalen schroeven die bestand zijn tegen corrosie en geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
  • Gebruik zelftappende schroeven met een geschikte lengte voor de dikte van de Dibond platen. Zorg ervoor dat de schroeven stevig worden aangedraaid, maar niet te strak om beschadiging van de platen te voorkomen.
Dibond schroeven

2. Tape

  • Dubbelzijdige tape is een handige optie voor het monteren van Dibond platen op vlakke oppervlakken zonder zichtbare bevestigingsmiddelen.
  • Kies voor hoogwaardige tape met een sterke kleefkracht en geschikt voor gebruik op Dibond platen.
  • Reinig en ontvet het oppervlak grondig voordat je de tape aanbrengt. Plaats de tape op strategische punten om een gelijkmatige en stevige bevestiging te garanderen.

3. Lijm

  • Lijm is een veelzijdige optie voor het bevestigen van Dibond platen, vooral bij complexe vormen of toepassingen waarbij andere bevestigingsmiddelen niet geschikt zijn.
  • Gebruik een hoogwaardige constructielijm die geschikt is voor zowel Dibond als de ondergrond waarop je de platen wilt bevestigen.
  • Breng de lijm gelijkmatig aan op de achterkant van de Dibond platen en plaats ze stevig op de gewenste positie. Zorg ervoor dat de platen goed worden uitgelijnd en voldoende tijd krijgen om te drogen en uit te harden.
hpl lijm

Optimaliseer je Dibond projecten met de juiste toebehoren

Met de juiste toebehoren, zoals schroeven, tape en lijm, kun je Dibond platen stevig en professioneel bevestigen. Elk van deze producten biedt specifieke voordelen en toepassingen, afhankelijk van je projectvereisten. Bezoek onze webshop om hoogwaardige toebehoren te vinden die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Dibond installaties. Maak gebruik van deze essentiële toebehoren en geniet van duurzame en esthetisch aantrekkelijke resultaten bij het werken met Dibond platen.